Facebook a lansat o nouă rețea de socializare

Facebook a făcut un anunț de ultimă oră privind o nouă rețea de socializare.

Inițial s-a crezut că va purta numele de Facebook at Work, dar noua platformă a celor de la Facebook tocmai a ieșit dintr-o perioadă de aproximativ 20 de luni de beta și numele ei oficial este Workplace. Simplu și eficient, acest nume este o referință la faptul că se pretează să folosiți noul serviciu doar la locul de muncă. Alternativele care există la această oră pentru Workplace sunt Slack și Yammer, scrie PlayTech.

Workplace by Facebook, cum este prezentat în comunicatul oficial, este deja disponibil atât pentru desktop-uri, cât și sub forma unei aplicații de mobil. Chiar dacă este gândit pentru uz intern, în această variantă de Facebook, există totuși un News Feed și aveți acces la unelte precum Live Video, Reacții, Groups, Chat și apeluri video.

Workplace este departe de a fi un serviciu gratuit, cu excepția cazurilor în care este folosit într-o organizație non-profit sau în învățământ. Companiile vor fi nevoie să plătească pentru fiecare utilizator în parte de Workplace. Sub 1000 de angajați, trebuie să plătiți 3 dolari pe lună, între 1001 și 10.000 de angajați, taxa lunară este de 2 dolari, iar peste 10.000 de angajați, tariful este un dolar.

Printre companiile care s-au grăbit deja să se aboneze la noul serviciu se numără Royal Bank of Scotland, Starbucks, Booking.com și operatorul de telefonie Telenor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel