Experiment inedit în trafic. Ce a făcut un şofer din Galaţi pentru a scăpa de amendă

Centură de siguranță
Centură de siguranță

Un şofer din Galaţi s-a supus unui experiment inedit pentru a scăpa de amendă, după ce a fost surprins de poliţişti în trafic fără centura de siguranţă. 

Un șofer din Galați a fost supus astăzi, unei simulări de impact, în caz de accident rutier. Atenție! Simularea a avut loc la o vitezâ de cel mult 20 kilometri la oră, cu centură de siguranță.

Conducătorul auto a fost oprit de Poliția Rutieră, pentru că nu purta centura de siguranță. Polițiștii rutieri l-au sancționat conform legii, însă, pentru a-l "ierta" de amendă și a-i aplica avertisment si 2 puncte de penalizare, l-au invitat să participe la experiment, pentru a înțelege ce consecințe are lipsa centurii de siguranță în cazul unui impact. Soferul în culpă a fost de acord cu propunerea polițiștilor rutieri.

Ce a urmat, vă invităm să vedeți în imaginile următoare. Vă recomandăm să urmăriți cu atenție întreaga filmare si să vă gândiți bine atunci când vă urcați la volan fără să vă puneți centura de siguranță. Dumneavoastră si pasagerii din autovehicul. Viața are prioritate!

Experimentul a avut loc în cadrul acțiunii "Condu prudent. Alege viața!", organizată de Rotaract Galați si Grupul Șoferilor din Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel