Exit-poll, ora 11:00: USL - 60%, ARD - 13%

usl dc
usl dc

Primele estimări de tip exit-poll oferite de două case de sondare arată că 60% dintre alegătorii care au votat până la ora 11:00 au ales Uniunea Social Liberală,  ARD obținând 15% potrivit uneia dintre case și 13% conform celeilalte. 

Biroul Electoral Central a anunțat astăzi la ora 11:30 într-o conferință de presă că prezența la vot până la ora 10:00 a fost de 4,52%. În acest context, două case de sondare oferă primele estimări cu privire la opțiunile electorale ale alegătorilor până la ora 11:00. Astfel, 60% dintre românii care au votat până la această oră au pus ștampila pe USL, ARD obținând numai 15% din opțiunile electorilor. Altă casă de sondare creditează ARD cu numai 13 procente.

Partidul condus de Dan Diaconescu, PP-DD, a obținut un procent apropiat de cel al alianței condusă de Vasile Blaga și Mihai Răzvan Ungureanu, respectiv 12%. La fel ca în majoritatea sondajelor pre-electorale, Uniunea Democrată a Maghiarilor din România atinge pragul electoral, obținând în aceste prime estimări, 6% dintre voturile alegătorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel