EXCLUDERI din PSD. Organizații dizolvate

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Suceava, reunit sâmbătă, la Frasin, a decis dizolvarea organizaţiilor din Mălini şi Comăneşti, a votat pentru excluderea a trei membri ai Organizaţiei Municipale a PSD Suceava şi a hotărât demararea procedurii de excludere a primarului din Mălini, Petru Nistor. 

Potrivit unui comunicat al PSD Suceava, în Comitetul Executiv Judeţean s-au aprobat propunerile luate de Biroul Permanent Judeţean, respectiv dizolvarea celor două organizaţii locale ale partidului, pentru că nu au reprezentat corect strategia partidului în campania electorală pentru alegerile parlamentare, scrie Agerpres.

Totodată, s-a luat act de autosesizarea Comisiei Judeţene de Etică a partidului referitoare la faptul că nici primarul comunei Mălini nu a reprezentat interesele PSD, urmând a se lua măsurile statutare în vederea excluderii acestuia din partid. 

De asemenea, pentru că nu au reprezentat interesele PSD au fost excluşi din partid consilierul local sucevean Cristian Boberschi şi supleanţii de pe lista de consilieri a PSD Suceava, Dan Apetroaie şi Dumitru Rusu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel