EXATLON ROMÂNIA. Lupu, mesaj de ultimă oră după eliminare

Lupu a fost nominalizat pentru eliminare din echipă Războinicilor împreună cu Alina și Roxana, însă a strâns cele mai puține voturi de susținere din partea telespectatorilor și, astfel, a fost nevoit să se întoarcă acasă. 

La sosirea în țara, fostul războinic s-a arătat încântat de experiența trăită în Republică Dominica și în totodată și-a exprimat și regretul că nu a reușit să mai rămână în competiție.

"O experiență pe cinste, o lecție de viață, am învățat foarte multe chestii și chiar o să mă folosesc pe viitor de tot ceea ce am învățat acolo! Am fost cât de cât sinceri pe final unul cu celălalt, am reușit să discutăm un pic! Atuuri sportive avem cu toții, doar că trebuie să fim puțin mai calmi și să ne gândim înainte de a face anumite acțiuni!", a spus Lupu, potrivit Kanal D.

Deși a revenit în sânul familiei sale, căreia i-a dus dorul în Republică Dominicană, Lupu este nostalgic după tot ceea ce a însemnat pentru el competiția Exatlon și se gândește neîncetat la foștii săi colegi, pe care a promis că îi va susține cu tărie de acasă, dar și la superbele locații dominicane.

"Un loc cu peisaje de vis și experiența vieții mele. Mulțumesc tuturor pentru tot ce a ți construit aici acasă! Cred, cu toată puterea, că o să lupt de acasă pentru ei așa cum am luptat și aici! Sunt cele mai importante cuvinte spuse de mine în ultimul moment de arenă! Hai RĂZBOINICII!!!", a scris Lupu pe contul lui de socializare, mai informează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel