EXATLON ROMÂNIA 6 mai. Faimoșii - Războinicii REZULTAT

Exatlon
Exatlon

Duminică, 6 mai, a avut loc o nouă confruntare între RĂZBOINICII și FAIMOȘII, miza fiind splendidă. 

UPDATE 22:03: RĂZBOINICII AU CÂȘTIGAT! Vor merge la cumpărături în Santo Domingo!

UPDATE 20:40: Războinicii și Faimoșii au rămas surprinși în momentul în care Cosmin Cernat a făcut anunțul privind miza jocului.

Astfel, cei din echipa câștigătoare vor ieși din camp și vor pleca la Santo Domingo unde vor mânca și vor merge la cumpărături. Bugetul alocat fiecărui concurent va fi de 25.000 de pesos, echivalentul a 500 de dolari.

SCOR FĂIMOȘII - RĂZBOINICII

8 - 10 

8 - 9

8 - 8

7 - 8

7 - 7

7 - 6

6 - 6

6 - 5

5 - 5

5 - 4

4 - 4

4 - 3

3 - 3

3 - 2

2 - 2

2 - 1

2 - 0

1 - 0


EXATLON ROMÂNIA 6 mai. Faimoșii - Războinicii REZULTAT. Echipa câștigătoare va pleca la Santo Domingo. Concurenții fruntași în ediția de duminică, 6 mai, vor merge la cumpărături! Își vor lua tot ce nu au apucat să-și cumpere de când sunt la EXATLON.

EXATLON ROMÂNIA 6 mai. Faimoșii - Războinicii REZULTAT. Amintim că în ediția de sâmbătă, 5 mai, Cosmin Cernat a făcut marele anunț. Regulile EXATLON au fost schimbate. În această săptămână nu va avea loc nicio eliminare, publicul fiind cel care va decide cine părăsește compeția.

EXATLON ROMÂNIA 6 mai. Faimoșii - Războinicii REZULTAT. "Suntem în faza finală a EXATLON ROMÂNIA ediția 2018. Ați rămas opt oameni minunați. Din acest moment, voi, cei de acasă, aveți șansa să vă susțineți favoriții. Vreme de cinci zile, din momentul în care voi spune START VOT, fiecare concurent va primi un cod, iar voi, cei de acasă, trimiteți SMS la 1456. Costul SMS-ului este 1,19 TVA inclus. În această săptămână, nu vom avea eliminare", a zis Cosmin Cernat.

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA 6 mai. Faimoșii - Războinicii REZULTAT. "Cel care, în aceste cinci zile, are cele mai puține voturi de susținere pleacă acasă. Se votează doar în aceste cinci zile", a mai spus Cosmin Cernat.

Iată CODURILE de susținere prin SMS pentru fiecare concurent:

CĂTĂLIN - 11

LARISA - 12

VALENTIN - 13

VLADIMIR - 14

ALEX - 21

IONUȚ - 22

ROXANA - 23

ȘTEFAN - 24

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel