Eurovision 2019. Madonna se află în Israel şi se aşteaptă să semneze contractul pentru a cânta la marea gală

Vedeta americană Madonna se află de marţi în Israel şi urmează ca sâmbătă să cânte la marea gală a concursului Eurovision, dar aşteaptă mai întâi să fie încheiat contractul pentru acest recital, care este finanţat de miliardarul canadiano-israelian, Sylvan Adams, relatează EFE.

Diva pop a aterizat cu discreţie în avionul privat al lui Adams, însoţită de un alai de peste o sută de persoane, printre care cântăreţi de cor, dansatori şi zece de profesionişti. În următoarele zile se vor face repetiţii pentru spectacolul marii finale, a declarat EFE un purtător de cuvânt al lui Adams, potrivit căruia contractul dintre artistă şi filantrop este încheiat dar mai rămâne de semnat contractul cu organizatorii festivalului.

Cu patru zile înainte de marele eveniment, care va fi urmărit în direct de aproape 200 de milioane de telespectatori, încă nu a fost semnat contractul între compania organizatoare şi cântăreaţă. Recitalul Madonnei a fost ţinta unei campanii de boicot cultural, care i-a cerut artistei să nu participe la spectacol, însă ea a răspuns că 'nu va fi redusă la tăcere'.

'Niciodată nu voi înceta să fac muzică pentru a o adapta vreunei agende politice şi nu voi înceta să denunţ încălcările drepturilor omului în oricare parte a lumii', a asigurat Madonna. Marţi a avut loc la Tel Aviv prima semifinală, joi se va desfăşura a doua semifinală, iar sâmbătă este aşteptată marea finală în care va fi ales învingătorul şi se va afla ţara care va găzdui viitoarea ediţie a unuia dintre cele mai mari evenimente muzicale ale lumii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel