EXCLUSIV  Șerban Nicolae, intervenție decisivă. Excluderea lui Ponta, la sfârșitul lui aprilie

În Comitetul Executiv PSD care a avut loc la Sinaia, mai mulți lideri PSD au pus problema excluderii lui Victor Ponta din partid, dar s-a opus Liviu Dragnea. Totuși, potrivit surselor, PSD va organiza un CEx la finalul lunii aprilie în care va fi pe ordinea de zi excluderea lui Victor Ponta din partid.

După ultimele atacuri lansate de Victor Ponta, liderul din Olt al PSD, Paul Stănescu, dar și liderul PSD Constanța, Felix Stroe, au solicitat excluderea fostului premier. Măsura nu a fost îmbrățișată și de președintele Liviu Dragnea care s-a opus acestei discuții în cadrul CEx-ului care a avut loc la Sinaia.

Potrivit culiselor ședinței PSD președintele Liviu Dragnea va organiza la finalul lunii aprilie un Comitet Executiv special pe tema excluderii lui Victor Ponta din PSD.

Cel mai dur a intervenit Șerban Nicolae care a susținut că problema nu o constituie atacurile repetate ale lui Victor Ponta stric la adresa președintelui Liviu Dragnea, ci faptul că atacurile lui Victor Ponta fac rău partidului. Astfel, Liviu Dragnea va organiza o ședință CEx la finalul lunii aprilie în care va pune pe ordinea de zi excluderea lui Victor Ponta din PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel