Epava Queen Hind, adusă la cheu. Marius Chircă, mărturisire șocantă: Mai multe oi decât în acte

Marius Chircă, președintele Asociației Kola Kariola, a vorbit despre plângerea penală depusă în cazul navei scufundate în Portul Midia, cu mii de oi la bord. 

"În ziua în care am ajuns în port, nu am știut exact unde este punctul de încărcare al acestei nave și am bântuit împreună cu avocata, prietena noastră și avocata Asociației, prin tot portul Midia. Până să ajungem la platforma navală de unde s-a efectuat acest export, am greșit drumul și am ajuns la alte firme, la alți operatori portuari. Ei bine, am ajuns cu mașina pe altă platformă navală și ne-au fugărit cu niște jeep-uri foarte mari, au încercat să ne scoată de pe acea platformă, după care le-am explicat oamenilor care e scopul nostru acolo, cine suntem și am intrat în niște discuții cu respectivii reprezentanți ai altor firme, ai altor operatori portuari", a declarat Marius Chircă, în direct la B1 TV. 

Mai multe oi decât acte. Nava era supraîncărcată

"Am avut inspirația să scot telefonul atunci și ne-au spus: Domnule, dacă voi nu faceți ceva acum, noi nu mai putem să facem nimic aici! Se refereau la o anumită firmă care face export de animale vii. Au zis: Am ajuns, au pus monopol pe port. Noi am ajuns să mai facem un transport pe săptămână, iar ei fac cinci. Acest monopol de transporturi are conotație de ilegalitate, v-am spus, există și acea înregistrare cu telefonul, în care ne spune că acel vas a fost supraîncărcat. Sunt afirmațiile unui om care asta face, deci a unui specialist. A spus clar că a fost supraîncărcat și cu oi și cu furaje. Ca să vă spun așa pe scurt, există numărul de oi din documente, pentru care se plătește și mai există surplusul de oi care probabil este cota-parte a celor care susțin aceste transporturi", a completat el.

Citește și: Epava cu oi moarte, adusă la cheu. A început operațiunea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel