Emma Răducanu, senzație la US Open 2021. S-a calificat în semifinale după ce a învins-o pe campioana olimpică, Belinda Bencic

Emma Răducanu, senzație la US Open 2021. S-a calificat în semifinale după ce a învins-o pe campioana olimpică, Belinda Bencic
Emma Răducanu, senzație la US Open 2021. S-a calificat în semifinale după ce a învins-o pe campioana olimpică, Belinda Bencic

Emma Răducanu a reușit performanța de a se califica în semifinalele US Open 2021.

Jucătoarea britanică, cu tată român și mamă chinezoaică, a învins-o pe campioana olimpică Belinda Bencic, scor 6-3, 6-4, după o oră și 25 de minute de joc. În parcursul către semifinale, Emma Răducanu nu a pierdut nici măcar un set.

Cu cine va juca Emma Răducanu în semifinale

Emma Răducanu va juca în semifinale cu învingătoarea din partida Karolina Pliskova - Maria Sakkari. În prima semifinală se vor duela Aryna Sabalenka vs. Leylah Annie Fernandez.

Simona Halep, poză cu Emma Răducanu din 2014. "Time flies..."

Simona Halep a postat, în  luna iulie, pe pagina sa de Instagram o fotografie cu noua senzaţie a tenisului, Emma Răducanu, după performanţa acesteia la turneul de la Wimbledon. 

"Timpul zboară. Felicitări, Emma, pentru performanța superbă de la Wimbledon", a fost mesajul Simonei Halep.

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon de Alja Tomljanovic, după ce a acuzat o stare de rău în timpul meciului. Anterior, britanica de origine română a învins-o pe Sorana Cîrstea. 

Simona Halep, modelul Emmei Răducanu 

Cu tată român și mamă chinezoaică, Emma Răducanu a dezvăluit că modelele sale în tenis sunt Simona Halep și Na Li, sportive care au scris istorie pentru România și China.

"Da, cred că e o coincidență că ele sunt jucătoarele mele favorite. Încerc să-mi modelez jocul după ele. Se întâmplă să am o conexiune cu ambele țări și consider că asta m-a ajutat, vorbesc despre mentalitata pe care cele două o au.

Ambele vin din țări în care oamenii muncesc din greu pentru ceea ce au. Mama mea mereu mi-a insuflat disciplina și respectul pentru ceilalți”, a afirmat Emma Răducanu. 

Emma Răducanu, participare la Wimbledon 2021

Amintim faptul că tânăra Emma Răducanu de doar 18 ani a participat și la celebrul turneu de la Wimbledon 2021, unde a a fost forțată să renunțe din motive de sănătate, după ce a avut dificultăți la respirație și după ce a amețit pe teren.

Potrivit The Sun, jucătoarea de tenis de 18 ani nu a putut să mai continue partida din a patra rundă de la Wimbledon în care a întâlnit-o pe australianca Ajla Tomljanovic. Britanica cu origini românești a abandonat după ce a pierdut primul set cu 6-4 și era condusă în al doilea cu 3-0.

„Hei tuturor, am vrut să vă anunț că mă simt mult mai bine în această dimineață. În primul rând vreau să o felicit pe Ajla pentru o prestație extraordinară și îmi pare rău că meciul nostru s-a terminat așa. Jucam cel mai bun tenis din viața mea în fața unei mulțimi extraordinare în această săptămână și cred că întreaga experiență m-a ajuns din urmă. La finalul primului set, după câteva ture extrem de intense, am început să respir cu greutate și să mă simt foarte amețită”, a transmis Emma, născută din tată român și mamă de origini chineze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel