Elena Cristian, la România TV: Klaus Iohannis poate negocia pentru anticipate, e soluţia cea mai bună

Parlamentul României
Parlamentul României

Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, a declarat că preşedintele Klaus Iohannis poate forţa alegerile anticipate în perioada următoare, dat fiind faptul că PNL este, în acest moment, pe un uriaş val de încredere. 

"Cred într-o înţelegere a partidelor de dreapta pentru alegeri anticipate. Ştim bine că USR merge pe varianta asta, îşi doreşte. Deşi nu mai este pe val, stă bine USR în preferinţele electoratului. Din punctul meu de vedere, liberalii sunt pe val acum, şi  nu e doar punctul meu de vedere, pentru că vedem ce s-a întâmplat la ultimele alegeri. Este cel mai puternic partid din România, Klaus Iohannis şi-a câştigat mandatul cu mai multe voturi decât în 2014, aşa că e clar că poate negocia mai bine pe scena politică. Klaus Iohannis nu are interesul să aştepte un an până la parlamentare. Un an de guvernare poate eroda serios partidul, aşa că anticipatele ar putea aduce o guvernare de patru ani, cu un premier liberal şi o majoritate confortabilă în Parlament", a explicat Elena Cristian la România TV. 

Moţiunea de cenzură anti PNL, greu de realizat 

"PSD trebuie să se reformeze acum, nu cred că poate negocia cu alte formaţiuni politice pentru dărâmarea guvernului. Trebuie să se gândească la următoarele campanii, pentru a-şi menţine bazinul electoral şi chiar să crească. Nu cred într-o moţiune de cenzură în perioada următoare", a mai spus Elena Cristian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel