Elena Cristian, către Rareș Bogdan: Tocmai ați desființat doi miniștri

Rareș Bogdan a reacționat referitor la creșterea prețului la energie. Elena Cristian a fost surprinsă de răspunsul liberalului.

"Pentru că l-aţi invocat pe domnul Popescu, de la Energie, nu am înţeles foarte clar ce aţi făcut în şedinţa aceea de la ora 20.00, de săptămâna trecută, cu preţul la energie. Înţeleg că îl majoraţi?", l-a întrebat prezentatoarea TV Andreea Crețulescu pe Rareş Bogdan, la România TV.

"Din iunie anul viitor", a adăugat Elena Cristian.

"Nu, doamna Crețulescu", a răspuns Rareş Bogdan.

"Nu? Aşa a anunţat", a reacţionat Elena Cristian.

"Nu va creşte nici preţul la gaz, nici la energie electrică. Noi vorbim de altceva. Un partid liberal nu poate să vorbească decât despre o piaţă reglementată pe regulamente, normal, dar de o piaţă unde să joace preţul. Dar asta nu înseamnă că va fi afectată populaţia", a declarat liberalul.

"Domnule Rareş Bogdan, ştiţi că tocmai aţi desfiinţat doi miniştri? Ministrul Muncii şi Ministrul Economiei", a spus Elena Cristian.

"Niciun partid politic în România şi niciun Guvern nu îşi va permite, în următorii zece ani, să afecteze costul la populaţie pentru că este păzit de ei acel partid", a mai spus Rareş Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel