Ședința CNA suspendată. Care este motivul

Şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a fost suspendată, marţi, pentru ca membrii instituţiei să discute referitor la bugetul care va fi alocat pe 2017, după ce a fost prezentată limita de cheltuieli de la Ministerul de Finanţe. 

"Se pare că s-au schimbat toate datele discuţiei (despre buget purtate anterior, în cadrul aceleiaşi şedinţe n.r.), pentru că am obţinut de la Ministerul Finanţelor limita de cheltuieli ce va fi aprobată mâine, în şedinţa de Guvern. Este, se pare, destul de certă. Total buget: 9.851.000 de lei, dintre care la cheltuieli de personal 8.400.000 de lei, la bunuri şi servicii 1.190.000 de lei, la transferuri 11.000 de lei şi la investiţii 250.000 de lei. Limita de cheltuieli este foarte apropiată de bugetul cheltuit în 2016", a declarat directorul Direcţiei Economice a CNA, Florina Dorobanţu. 

Valentin Jucan, membru al CNA, a propus suspendarea şedinţei. El a menţionat că membrii Consiliului vor clarifica nişte priorităţi financiare. 

"Mâine este şedinţa de Guvern în care vor fi stabilite sumele pentru bugetul pe 2017 şi nu mai avem timp, încercăm acum să ne clarificăm nişte priorităţi financiare în plus faţă de limitele care ne-au fost transmise de la Ministerul Finanţelor şi cu acele plusuri să mergem, să încercăm să le obţinem", a spus Jucan. 

El a menţionat că, faţă de limita de la Ministerul Finanţelor, CNA mai are nevoie de nişte bani în ceea ce priveşte partea de personal, investiţii, studii de cercetare, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel