Ecaterina Andronescu, despre plecarea din PSD. Răspuns privind candidatura la președinție

Ecaterina Andronescu a vorbit în această seară despre plecarea ei din PSD, dar și despre posibilitatea ca aceasta să candideze la funcția de președinție din partea Pro România.

Ecaterina Andronescu a anunțat la România TV că nu are nicio intenție să plece din PSD, dar nu și-a ascuns nemulțumirea în ceea ce privește modul în care este condus în prezent PSD-ul.

În ceea ce privește o posibilă candidatură la prezidențiale din partea Pro România, formațiunea lui Victor Ponta, Ecaterina Andronescu a declarat: „Nu îmi pun această problemă acum. Din punctul meu de vedere, am spus ceea ce cred eu. Stânga ar trebui să fie unită pentru că fragmentarea dreptei iată ce ne-a adus. Sper la o abordare corectă din partea colegilor din PSD și Pro România”, a spus Ecaterina Andronescu.

Săgeți către modul în care e condus PSD

„Nu cred ca aceasta e problema care pe care să o discutăm acum. Cred ca stânga trebuie să aibă un singur candidat. E prea complicat să dau acum răspuns”, a mai adăugat aceasta.

Totodată, Ecaterina Andronescu s-a arătat deranjată de modul în care este condus în prezent PSD-ul, precizând că toate deciziile le ia ”un singur om”. „Acest lucru este de natură să mă necăjească”, a mai adăugat ea.

Ecaterina Andronescu a mai spus că PSD a avut întotdeauna profesioniști în partid, iar din păcate azi pare că nu mai este cazul. Fostul ministru nu a dorit să se refere la o persoană anume.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel