"E o mare presiune". Ilona și Ristei, moment emoţionant: "Pentru ea era simplu..." (FOTO)

Ilona și Ristei au avut partea de un moment emoționant.

Sâmbăta aceasta, cea mai nouă gală a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzată ȋncepând cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei. Celor doi, ruleta le-a adus unele dintre cele mai ȋndrăgite personaje ale anilor 70 ȋn cinematografia românească: Veronica și motanul Dănilă. 

Întrebaţi de profesoara de actorie, Adriana Trandafir, ce făceau ȋn anul 1972, atunci când celebra peliculă, prin nume mari ale cinematografiei românești, a adus o evadare ȋn tărâmul basmului, care a rămas la fel de iubită și de căutată și după mai bine de cinci decenii, cei doi nu s-au sfiit să răspundă: "Probabil că eram doar ȋn plan!”. Iar pentru ca momentul să fie unul demn de provocările cu care acest transforming show i-a obișnuit, momentul de actorie i-a revenit, bineȋnţeles, lui Florin Ristei.

"E mult pe Florin această transformare!”, a punctat și profesoara de canto, Crina Mardare, ȋn vreme ce Ristei a completat: "E fix pe dos că Motanul e la mine, și nu la colega mea. Pentru ea era simplu, așa că mai bine i-au dat ei 3-4 versuri și mie.... mi-au dat ca să vadă fraierul dacă știe să facă și actorie!”. Ilona a intervenit imediat: "Florin e cel mai actor dintre cântăreţi!”. 

"E o mare presiune"

Momentul, unul de-a dreptul emoţionant, ȋi va scoate cu totul din zona de confort pe cei doi artiști: "Tot personajul e o provocare continuă, pentru că vocea trebuie să o faci de la ȋnceput până la sfârșit, intonaţia la fel, e un mare challenge și o mare presiune, pentru că ne vor urmări și părinţii noștri, care știu foarte bine filmul ăsta, și vrem să-i facem mândri!”, a mai dezvăluit Florin Ristei. 

La repetiţiile de la platou, colegii Ilonei și ai lui Ristei s-au arătat de-a dreptul invidioși pe momentul lor: "Aţi văzut ce decor au?!”, a intervenit Liviu, iar Zarug a completat: "Aveţi noroc, aveţi numai personaje ofertante!”. Cum se vor descurca cei doi artiști, telespectatotii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel