DW: Ponta, URMĂTORUL fugar din România

Deutsche Welle scrie că Victor Ponta va fi următorul fugar din România.

Fostul premier Victor Ponta îl foloseşte pe fugarul Sebastian Ghiţă drept experiment pentru un plan personal: acela de a fugi din ţară dacă se îngroaşă gluma cu dosarele sale de la Parchet.

Ipoteza aparţine site-ului Deutsche Welle, care mai susţine că Victor Ponta ar alege tot Serbia drept loc de refugiu, mai ales că el a devenit şi consilier al preşedintelui Vucici.

"Ca și Ghiță, Ponta este inculpat în mai multe dosare de corupție, în România. Ponta nu a dispărut încă din România, țară din care, asemeni lui Ghiță, oameni care au făcut averi controversate dispar peste noapte și apar acolo unde este mai greu să fie extrădați în România și de unde pozează în victime ale unei prigoane politice. Spre disperarea majorității cetățenilor care așteaptă în zadar, de 28 de ani, ca miliardarii de carton ai capitalismului pe banii statului să fie pedepsiți, iar averile să li se întoarcă acolo de unde le-au furat. E cazul Elenei Udrea, fost ministru, și al Alinei Bica, fostă șefă a parchetului anti-mafia, fugare în Costa Rica, acolo unde a murit în condiții suspecte un alt fugar, om de afaceri din anturajul actualului șef al social-democraților români, Liviu Dragnea", scrise sursa citată.

Poligon de încercare

"Nu ar fi însă exclus ca Sebastian Ghiță să fie și poligonul de încercare al fostului premier Victor Ponta. Dacă justiția de la Belgrad reușește să-l facă intangibil Bucureștilor pe Ghiță așa cum l-a ascuns de Sofia pe bancherul bulgar Țvetan Vasiliev, atunci și pentru Ponta va fi lejer să își primească eventuala pronunțare a sentințelor de pe malul sârbesc al Dunării", a scris sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel