Dragnea-UDMR. Președintele PSD nu exclude invitarea UDMR la guvernare

Președintele PSD Liviu Dragnea nu a exclus vineri posibilitatea ca în Comitetul Executiv Național al partidului de săptămâna viitoare să se ia în discuție și invitarea UDMR la guvernare.

"CEX-ul poate lua în discuție multe lucruri. La ora asta nu am discutat în partid despre această posibilitate deocamdată, dar eu nu o exclud", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului întrebat dacă forul de conducere poate lua în discuție și invitarea UDMR la guvernare.

Întrebat dacă a avut discuții cu cei de la UDMR, după ce a declarat în urmă cu o lună că îi dorește pe reprezentanții Uniunii la guvernare, Dragnea a spus că nu a existat o discuție aplicată despre un asemenea subiect.

"Eu nu am spus că îi doresc la guvernare. Am spus că nu exclud această posibilitate și spun încă o dată, UDMR tot timpul a propus oameni buni, oameni competenți în posturile guvernamentale atât în interiorul Guvernului, cât și în celelalte structuri guvernamentale. UMDR a fost pentru oricine un partener de guvernare eficient și serios. Nu am avut o discuție aplicată despre o invitație efectivă de a intra în Guvern, dar nu o exclud. Asta nu înseamnă că nu putem avea o discuție în perioada următoare", a încheiat Dragnea, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel