Dragnea şi Tăriceanu, întâlnire oficială. Ce fac liderii coaliţiei

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au, marţi după amiază, o întevedere cu oficiali din Polonia. 

Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea - preşedintele PSD şi Călin Popescu Tăriceanu - liderul ALDE au o întâlnire cu oficiali din Polonia, la Parlament, cu care vor discuta despre modelul polonez al fondului suveran de dezvoltare. Potrivit Antena 3, cei doi nu au dialogat prea mult înaintea începerii discuţiilor oficiale. Este ştiut faptul că PSD şi ALDE au păreri diferite legate de fondul suveran de dezvoltare din România. 

Tăriceanu este cel care i-a invitat pe oficialii polonezi să prezinte modul în care au înfiinţat ei acest fond. Antena 3 subliniază faptul că în anunţul dat de Senatul României nu se precizează faptul că la întâlnire participă Liviu Dagnea sau reprezentanţi ai PSD. Anunţul sună aşa: începând cu 16.30, preşedintele Senatului organizează o întâlnire în format extins cu domnul ministrul al Investiţiilor din Polonia şi cu preşedintele fondului polonez. Din partea Românie vor participa reprezentanţi al ministerelor de resort". Nu e anunţat, potrivit sursei citate, nici Liviu Dragnea, nici Darius Vâlcov - ambii prezenţi la şedinţă. 

Cei doi stau la masă unul lângă celălalt însă, remarcă Antena 3, aceştia nu par să discute între ei, fiecare fiind ocupat cu altceva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel