Dragnea, pentru Mircea Badea: Îmi pare rău...

Dragnea
Dragnea

Liviu Dragnea a declarat, la începutul discursului de după CEx al PSD, că regretă că nu a reuşit să închidă şedinţa PSD aşa cum ar fi propus Mircea Badea. 

"Desigur că ştiţi că am avut o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional. Îmi cer scuze lui Mircea Badea, dar nu am reuşit să o închei aşa cum a propus el, era o variantă bună, dar a fost imposibil", a declart Liviu Dragnea la finalul şedinţei de vineri. 

"Au vorbit foarte mulţi colegi despre celebra scrisoare a grupului de iniţiativă pe care o ştie toată lumea. S-au emis păreri, puncte de vedere, controverse, au discutat între ei, unii s-au completat, alţi colegi s-au contrat. Nu sunt de acord cu ideea că este prima şedinţă în care se discută serios în PSD, a declarat Dragnea. 

Ce a declarat Mircea Badea

„Eu sunt foarte nervos. (...) M-am gândit să moartă sistemul lui Băsescu și în punctul numărul doi din scrisoare, zice că e rău că PSD se „smardoiește” fix cu sistemul lui Băsescu. Suferă ăștia de la scrisoare că PSD face ce trebuie. Suferă mult pe la punctul cinci că au ieșit rezit în stradă. Scrisoriștii vor să îi iubească #rezist. (...) Mâine (n.r. - vineri), Cex-ul ăsta poate să dureze 63 de secunde. Vine doamna Veorica și spune „Bună ziua, mă cunoașteți, sunt doamna Veorica, dacă domnul Dragnea pleacă, pleacă și Guvernul pe care l-a pus domnul Dragnea, căci dacă domnul Dragnea e rău, nu putea să pună un Guvern bun. Dacă pleacă domnul Dragnea, iată, deci și demisia mea. Întrebări?” Și ăsta a fost Cex-ul”, a spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel