Dragnea: PSD, investiții masive în tineri

Liviu Dragnea susține că începând de un an PSD investește masiv în tineri, pe care să-i integreze în structura partidului.

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a participat la o acţiune electorală de susţinere a candidatului PSD la Primăria municipiului Moineşti, din judeţul Bacău, la alegerile locale parţiale din 11 iunie. 

El a declarat, în cadrul unei întâlniri cu electoratul, că Paul Cotîrleţ, în vârstă de 29 de ani, face parte din categoria tinerilor promovaţi de PSD în politică. 

"Am început de un an şi ceva să investim foarte mult în tineri la noi în partid. Din 28 de preşedinţii de consilii judeţene în România (conduse de membri ai PSD, n.r.), 21 sunt tineri. Am învestit încredere în oameni cu viziune, în femei. (...) Am venit aici să vă garantez că Paul nu candidează în glumă şi că candidatura lui Paul nu este o formalitate. Propunerile pe care el vi le face şi vi le prezintă au în spate o fundamentare şi au garanţia că ele se întâmplă", a spus Liviu Dragnea, potrivit Agepres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel