Dragnea: Până să venim noi, guvernele erau făcute de SRI

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a declarat luni că până la preluarea guvernării de către PSD, Executivele din 2004 încoace au fost făcute de SRI, iar deciziile importante din guverne erau adoptate cu implicarea serviciilor.

"Păi noi pentru asta ne batem pentru că alegerile din 2016 au avut rost pentru că o mână de oameni împreună cu mine și care am reușit să ținem partidul ăsta unit cu toate atacurile, am reușit să facem lucruri importante în România. În primul rând am refuzat să predăm guvernul serviciilor, am refuzat să presăm Parlamentul serviciilor. Și Parlamentul a scos legi bune și guvernul a adoptat legi foarte bune", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

Acesta a acuzat fostele guverne că erau controlate de SRI


"Până să venim noi la guvernare în ianuarie 2017 toate guvernele precedente, nu știu vorbesc din 2004 încoace, nu știu din 2000, toate erau făcute cu avizul SRI-ului. Miniștrii erau cu avizul SRI, secretarii de stat. În deciziile importante pe care trebuiau să le adopte guvernele, hotărâri de guvern, OUG, se implicau serviciile, dacă ziceau nu, nu se adoptau, le tremurau genunchii. În Parlament aduceți-vă aminte în Parlamentul României, perioada 2012-2016, ce se întâmpla acolo", a mai spus Dragnea, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel