EXCLUSIV  Dragnea-Iohannis, decizie după respingerea lui Shhaideh-SONDAJ

Anunțul lui Klaus Iohannis prin care a spus că respinge propunerea PSD-ALDE pentru funcția de premier a creat un cutremur pe scena politică.

Imediat după declarația președintelui, DC News a demarat un sondaj cu întrebarea: "Ce să facă Liviu Dragnea după respingerea lui Sevil Shhaideh?", iar cititorii au decis că varianta cea mai bună este suspendarea lui Klaus Iohannis. De precizat că 11.109 de persoane au răspuns la sondajul nostru în mai puțin de nouă ore.

Așadar rezultatele sunt următoarele:

- să declanșeze suspendarea președintelui: 51,38% (5708 voturi).

- să vină cu altă propunere pentru funcția de premier: 35,74% (3971 voturi).

- să meargă la Curtea Constituțională: 12,87% (1430 voturi).

De altfel, Liviu Dragnea a spus că nu exclude varianta suspendării din funcție a lui Klaus Iohannis.

(w670)

[citeste si]

"Parafrazându-l pe cel care a vorbit la ora 12,00, vreau să cumpănesc foarte bine, dar de data asta nu să cumpănesc între un interes personal sau de grup, ci între ceea ce e bine și rău pentru România. Nu va fi o decizie ușoară. Nici nu are rost să ne ascundem după deget, este o avalanșă de mesaje pe care le-am primit în ultimele ore de la oameni care se simt jigniți, au folosit și alte cuvinte, și care cu fermitate cer suspendarea președintelui. Nu este o decizie foarte ușoară. Dacă în urma acestei analize pe care o vom face rapid vom ajunge la concluzia că pentru țară e bine să îl suspendăm pe președinte, nu o să am nicio ezitare. De asemenea, ne gândim serios la posibilitatea constituirii unei comisii, care este prevăzută de proceduri, care să analizeze rapid, că poate noi suntem nervoși și nu suntem specialiști, dacă gestul președintelui este constituțional sau neconstituțional, așa cum spune deja decizia Curții Constituționale", a spus Liviu Dragnea la Palatul Parlamentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel