Dragnea îi bagă pe miniştri în ședință. Nemulțumiri cu bugetul

Liviu Dragnea a spus că va participa în calitate de invitat la discuţiile pe care premierul urmează să le aibă cu miniştrii pe proiecţia bugetară pentru 2017. A spus că atât el, cât și Sorin Grindeanu sunt nemulţumiţi de propunerile regăsite în proiectul Ministerului Finanţelor Publice în cazul unor ordonatori principali de credit, printre care SRI şi Administraţia Prezidenţială.

'Începând de marţi, fiecare ministru este chemat pentru a se rediscuta bugetul şi pentru a se rediscuta şi bugetul altor instituţii neguvernamentale. Noi am luat o decizie de a reduce acolo unde se poate şi cât se poate bugetele şi de a suplimenta şi a susţine financiar toate prevederile din programul nostru de guvernare', a declarat Liviu Dragnea, luni, la România TV.

Întrebat unde au fost identificate cele mai mari 'probleme' privind bugetele ordonatorilor principali de credit, Dragnea a spus: 'În primul rând nu am înţeles nici eu, nici premierul, de ce a trebuit să se mărească bugetul SRI-ului, în condiţiile în care, bun, poate SRI nu putea să aibă o reducere aşa cum am dat eu semnalul de la Cameră de 17,8%'.

[citeste si]

'De ce s-a mărit bugetul SRI-ului ? Nu am înţeles de ce la Administraţia Prezidenţială a fost doar 4% reducere. Nici eu, nici premierul nu am primit răspunsuri serioase, răspunsuri argumentate, urmând ca mâine (marţi - n.r.) să se reia discuţiile. Nu avem o problemă cu o instituţie anume', a spus Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel