Dragnea-Chirica: Se va lua o decizie

liviu dragnea dece
liviu dragnea dece

 Parlamentarii de Iaşi şi primarii de municipiu din judeţ susţin Guvernul Grindeanu, iar în privinţa celor care au criticat PSD şi Guvernul vor decide organizaţiile din care fac parte, în perioada următoare, a declarat miercuri liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, la finalul unei reuniuni cu aleşii locali ai partidului. 

De la şedinţa conducerii PSD cu aleşii, care a avut loc la Palatul Parlamentului, a lipsit primarul Iaşiului, Mihai Chirică, care a cerut abrogarea OUG de modificare a Codurilor penale imediat după adoptarea acesteia şi demisia ministrului Florin Iordache, pe care îl consideră "singurul vinovat" de situaţia creată. 

Întrebat ce se va întâmpla cu cei care au criticat PSD în această privinţă, Dragnea a spus: "Asta o să hotărască organizaţiile lor. De exemplu, la Iaşi, au ţinut să fie prezenţi şi parlamentarii de Iaşi şi primarii de municipii din Iaşi, cu excepţia domnului Chirică, şi au spus în faţa tuturor colegilor că nu există niciun fel de ezitare în organizaţie, ei susţin Guvernul în continuare pentru implementarea programului şi conducerea partidului". 

Dragnea a evitat să spună dacă Mihai Chirică va fi exclus din partid. "Asta trebuie să hotărască organizaţia de acolo. Poate îşi doreşte asta, dar nu vreau să discut subiectul acum", a spus liderul PSD. 

El a adăugat că a auzit despre afirmaţiile edilului Iaşiului conform cărora PSD a pierdut 23% în ultima perioadă, dar l-a ironizat pe acesta: "Am auzit asta, eu nu ştiu ce casă de sondare are domnul Chirică. Eu am văzut un alt sondaj acum două seri, nu asta e cel mai important acum, am văzut un sondaj făcut de o casă de sondare respectabilă. Dacă vor decide să-l publice este foarte bine, dacă nu, nu. Nu cred în ceea ce a spus", informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel