Dragnea, asaltat de PROTESTATARI. Urmărit până la mașină

Liviu Dragnea a fost asaltat din nou marţi de câţiva protestatari la ieşirea din sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, liderului PSD fiindu-i cerută demisia după ce a primit o condamnare cu suspendare în dosarul "Referendumul". 

Dragnea s-a prezentat marţi la sediul ÎCCJ, unde s-a desfăşurat un nou termen în dosarul în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. 

La ieşirea din sediul instanţei, Dragnea a fost înconjurat de câţiva protestatari care purtau cartoane cu inscripţia "#REZIST". 

Dragnea a fost urmărit minute bune de grupul de protestatari până la o maşină situată la câteva străzi. 

Liviu Dragnea s-a confruntat cu protestatarii şi la intrarea în instanţă, când un bărbat i-a oferit cadou "o cască de inginer". 

Preşedintele PSD a fost trimis în judecată de DNA pe 15 iulie 2016, fiind acuzat de săvârşirea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a infracţiunilor de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel