Două persoane trimise în judecată după o tentativă de omor, într-un club din Mamaia

Două persoane au fost trimise în judecată după o tentativă de omor, dintr-un club din Mamaia.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul (PT) Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în lipsă, a doi inculpaţi, unul dintre ei pentru tentativă de omor, după ce, în vara acestui an, au atacat o tânără într-un club din staţiunea Mamaia.

PT Constanţa a informat, luni, că faţă de inculpaţi a fost luată măsura arestului preventiv în lipsă, fiind emise mandate europene de arestare pe numele acestora, citează Agerpres.

Victima a fost tăiată cu un cuţit la nivelul bărbiei şi în zona pieptului.

Ce spun procurorii

"Probatoriul administrat în cauză a relevat, ca stare de fapt, că inculpatul N. (fost B.) V., în data de 02.08.2019, orele 03.00, a agresat-o pe persoana vătămată Ş.S.I., în timp ce se aflau în clubul Asylum din staţiunea Mamaia, şi, în timpul conflictului, i-a aplicat persoanei vătămate lovituri cu obiect tăietor-înţepător la nivelul bărbiei şi la nivelului pieptului, zonă vitală, iar plăgile tăiate au necesitate îngrijiri medicale şi sutură, leziunile fiind produse prin utilizarea unor obiecte periculoase (cuţit), obiect interzis la deţinere în club. Prin actele de violenţă săvârşite, inculpatul a inspirat un sentiment de teamă în rândul publicului prezent în club. În acelaşi context, inculpatul B.T. i-a aplicat aceleiaşi persoanei vătămate mai multe lovituri cu un cuţit (aflat în teacă) în zona superioară spate", potrivit unui comunicat de presă transmis de procurori.

Conform sursei citate, N. (fost B.) V. este acuzat de comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar B. T., pentru loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel