DOSARUL poliţiştilor corupţi. Ioan Oltean recunoaște: M-am adresat inspectorului şef...

Deputatul Ioan Oltean, al cărui nume apare în dosarul poliţiştilor corupţi de la IPJ Bistriţa Năsăud, a declarat la România TV că l-a contactat pe Ioan Ovidiu Mureşan, şeful Poliţiei din Bistriţa-Năsăud, pentru a vedea care este stadiul plângerii depuse în vederea aflării numelui celui care postează comentarii injurioase la adresa sa.

„Am depus o plângere către Poliţie pentru a se dezvălui, dacă se poate, numele persoanei care postează comentarii extrem de jignitoare la adresa mea. Era un articol la care erau foarte, foarte multe comentarii negative la adresa mea. Nu există elemente care să justifice asemenea comentarii", a declarat Ioan Oltean.

Întrebat la ce se refereau aceste comentarii, Oltean a explicat că i-a fost atacată calitatea de învățător, avută înainte de a deveni deputat.

„Întrucât trecuse destul de mult timp şi nu am primit răspuns la plângerea mea, m-am adresat telefonic şi i-am cerut o audienţă inspectorului şef şi l-am rugat să urgenteze reclamaţia mea. Nu ştia din ce motive nu primeam răspuns la plângere penală. Mi s-a dat numele unei persoane, dar era altcineva. M-am întâlnit cu persoana respectivă, era un angajat al SRI, mi-a zis că nu are nicio legătură cu afirmaţiile la adresa mea, că n-a postat niciun fel de comentariu pe site-ul respectiv şi am încheiat discuţia. Nu era persoana care a postat comentariile respective. Şi am închis subiectul la vremea respectivă", a mai precizat Ioan Oltean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel