Dosar penal în cazul accidentului suferit de deputatul PNL Ion Ştefan

Poliție / Foto Pixabay
Poliție / Foto Pixabay

Poliţiştii au deschis un dosar penal în cazul accidentului suferit, miercuri, de deputatul PNL de Vrancea Ion Ştefan, în urma căruia acesta a suferit o fractură la gambă şi fisuri la oasele faciale, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„Astăzi, în jurul orei 14.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată în timp ce se afla în curtea unei societăţi comerciale de pe raza municipiului. Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a constatat că un bărbat, în vârsta de 51 de ani, a fost lovit în timp ce o altă persoană manevra o automacara, intenţionând să mute un utilaj”, a transmis IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi vătămare corporală din culpă.

Amintim că Ion Ştefan a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sf. Pantelimon' Focşani, fiind ulterior transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. Surse din rândul liberalilor, citate de Agerpres, afirmă că deputatul este conştient şi cooperant şi ar fi suferit o fractură de tibie şi mai multe fracturi la oasele faciale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel