Doru Iuga: A luat sfârșit cea mai mare mascaradă judiciară

Doru Iuga și Florin Paraschivescu
Doru Iuga și Florin Paraschivescu

În 2015, fostul director al postului OTV, Doru Iuga, redactor al unui ziar din Buzău, a fost reţinut pentru şantaj, fiind suspectat că a cerut bani unor oameni de afaceri şi primari pentru a nu publica materiale despre ei.

La trei ani de la acel moment, ziaristul a făcut un anunț.

”A luat sfarsit cea mai mare mascaradă judiciară din ultimii ani de democraţie. Dosarul Atac de Buzău, un dosar fabricat la comanda unor nemernici anafalbeţi care încă conduc judeţul, un dosar ce nu are nicio bază legală, care nu are nicio legătură cu aşa-zis-ul şantaj. Am scris adevărul despre viaţa lor mizerabilă, despre lăcomia de care au dat dovadă, despre amantlâcuri etc...si am ajuns trei (3) ani să fiu târât pe degeaba... pe 26 aflăm ce si cum... Parchetul a cerut o pedeapsa cu suspendare... de ce, eu?”, a scris Doru Iuga pe Facebook.

Cazul datează din 2015

În 2015, magistrații Judecătoriei Buzău au decis arest la domiciliu pentru doi jurnaliști de la publicația "Atac de Buzău", iar pentru cel de-al treilea control judiciar.

"Împotriva jurnaliștilor Florin Paraschivescu și Doru Iuga a fost luată măsura arestului la domiciliu și cea de control judiciar pentru Oana Galanton. Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore", a declarat Leontin Drăgulescu, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Buzău.

Cei trei fuseseră reținuți, după ce femeia a fost prinsă în flagrant în timp ce primea suma de 500 de lei de la un primar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel