Donald Trump, peste 18.000 de afirmații false de când este președinte

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Donald Trump a făcut mai mult de 18.000 de afirmații false sau derutante de când a devenit președintele Statelor Unite.

Donald Trump a făcut mai mult de 18.000 de afirmații false sau derutante de când a devenit președintele Statelor Unite, se arată într-o analiză făcută de The Washington Post.

De la primul caz confirmat în SUA, pe 20 ianuarie, președintele republican a făcut aproximativ 23 de declarații false sau derutante pe zi.

„Am actualizat ultima dată baza de date cu declarațiile false sau derutante ale președintelui Trump pe 19 ianuarie, la finalul celui de-al treilea an ca președinte. Cele mai repetate spuse false au fost declarațiile cum că a prezidat cea mai bună economie din istoria Statelor Unite.

350 de declarații false sau derutante despre coronavirus

Următoarea zi, a fost confirmat primul caz de infecție pe teritoriu american. Așadar, cu această actualizare până le 3 aprilie, am adăugat o nouă categorie – coronavirus – care are deja 350 de intrări. Multe s-au schimbat în lume, cu ordinele de stat acasă, dereglările economice masive și răsturnarea piețelor de capital, însă un lucru a rămas constant – răstălmăcirile prolifice ale adevărului de către președinte.

Până pe 3 aprilie, a 1.170-a zi în Casa Albă a lui Trump, baza noastră de date arată că a făcut 18.000 de declarații false sau derutante. Acest lucru duce la o medie de 15 declarații pe zi, chiar dacă, de la ultima actualizare de acum 75 de zile, a făcut, în medie, 23 de declarații false sau derutante pe zi. Acest număr este puțin mai mare decât media de 22 de declarații false sau derutante pe zi în 2019", se arată în The Washington Post.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel