Donald Trump: Niciun preşedinte nu a trecut prin ce am trecut eu

Foto: Casa Albă, Facebook
Foto: Casa Albă, Facebook

Donald Trump spune că nu mereu joacă după regulile Washington-ului, că a luptat mai mult decât orice alt preşedinte și la cea mai mică greşeală au apărut despre el titluri peste tot în lume.

Preşedintele le-a spus suporterilor din Florida că nu joacă mereu după regulile Washington-ului, dar dacă ar fi făcut-o, toţi ar fi avut de pierdut. Trump le-a transmis susţinătorilor că a luptat pentru ei mai mult decât orice alt preşedinte şi şi-a ironizat adversarii.

„Vin după mine mulţi oameni din Washington. Nimeni nu a trecut prin ce am trecut eu. Nimeni. Niciun preşedinte nu a trecut prin asta. Oricine a ajuns la colţ, s-a aşezat în colţul camerei, şi-a pus degetul în gură şi a zis mami, mami, ia-mă acasă. Te rog, ia-mă”, a spus Donald Trump.

„Într-o zi aş vrea să pot ţine un discurs undeva unde nu sunt camere. Să vorbesc doar. Să mă pot relaxa, să o iau uşor, să mă distrez. Pentru că dacă te prind, la cea mai mica greşeală, ajung titluri, titluri peste tot în lume”, mai spune şeful statului american, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel