Donald Trump a ieşit din spital pentru a-şi saluta susţinătorii

AGERPRES.
AGERPRES.

Preşedintele american Donald Trump a părăsit pentru scurt timp spitalul militar Walter Reed din Bethesda, în apropiere de Washington, unde a fost internat vineri pentru a se tratat de COVID-19, pentru a-şi saluta susţinătorii adunaţi în apropiere, informează AFP.

Liderul de la Casa Albă purta mască şi a fost filmat într-un SUV negru, în care se mai aflau cel puţin alte două persoane. Preşedintele şi-a salutat din maşină susţinătorii şi s-a întors la spital. Într-un clip video postat pe Twitter, înregistrat anterior, Donald Trump a anunţat că urmează să facă o vizită surpriză, menţionându-i pe "mari patrioţi din stradă".

"Am învăţat multe despre COVID, am învăţat experimentând eu însumi, este şcoala vieţii", a mai spus el în mesajul video.

"Nu este ce citim în cărţi, înţeleg asta şi este ceva foarte interesant", a adăugat preşedintele Trump, testat pozitiv pentru COVID-19 joi seară.

"Cred că voi face o mică surpriză marilor patrioţi care sunt în stradă", a adăugat el."Sunt acolo de mult timp, au steaguri Trump şi adoră ţara noastră", citează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel