Dolj: Traversarea cu feribotul prin PTF Bechet, întreruptă temporar

Traversarea cu feribotul prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Bechet este întreruptă temporar miercuri pentru efectuarea unor lucrări de drenaj în zona pistei de acostare a malului bulgăresc, informează Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

Pentru traversarea Dunării, se recomandă folosirea punctelor de trecere cele mai apropiate de Bechet, PTF Calafat (Dolj) şi PTF Turnu Măgurele (Teleorman).

"Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că în data de 09.10.2019, activitatea feribotului se suspendă pentru efectuarea lucrărilor de drenaj în zona pistei de acostare a malului bulgăresc. Având în vedere aspectele prezentate, recomandăm participanţilor la trafic ca în acest interval orar să folosească punctele de trecere cele mai apropiate, P.T.F. Calafat (jud. Dolj) şi P.T.F. Turnu Măgurele (jud. Teleorman)", se precizează în comunicatul citat.

ITPF Giurgiu mai informează că ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă astfel încât la ridicarea restricţiei controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ.

Totodată, mai este recomandată şi consultarea aplicaţiei "Trafic Online" disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22