Djokovic, EXCLUS de la US OPEN. Ilie Năstase, stupefiat: "Să se oprească"

Novak Djokovic va rata Indian Wells și Miami Open, după ce s-a extins în SUA cerinţa de vaccinare Covid până pe 10 aprilie  / Foto: Agerpres
Novak Djokovic va rata Indian Wells și Miami Open, după ce s-a extins în SUA cerinţa de vaccinare Covid până pe 10 aprilie / Foto: Agerpres

Ilie Năstase, primul număr 1 mondial din istoria ATP, a reacţionat după ce Novak Djokovic a fost eliminat de la US OPEN, exclus de organizatori. 

"Eu știu că el e un băiat foarte liniștit, am fost surprins de toată treaba asta și nu cred că a lovit-o pe doamna arbitru cu intenție. El n-are antecedente, nu e violent. Dacă mai dă de o mie de ori, n-o mai lovește pe doamna. Din câte am înțeles, el era cu spatele când a lovit mingea.

Noi, cel care-l cunoaștem, știm că a fost un gest făcut din greșeală. N-a vrut să dea în arbitru, probabil că era frustrat, dar de ce ar lovi pe cineva?", a spus Năstase pentru GSP.ro.

"Ar trebui să se oprească"

"E puțin politic. S-a mai întâmplat ca Serena Williams să-și iasă din pepeni și n-a fost amendată cât trebuia. La Djokovic, au folosit regulamentul din plin.

E păcat ca Djokovic să plece din turneu în felul acesta. E păcat pentru tenis, pentru turneu, ar trebui să se oprească! Sincer, nici nu m-am uitat la US Open. Dacă nu sunt spectatori, nici nu mă mai interesează atât de mult. Ce să urmăresc? Niște antrenamente?", a continuat primul lider din istoria ATP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel