Disputa dintre Apple și Samsung continuă

Apple-vs-Samsung
Apple-vs-Samsung

Conflictul dintre Apple și Samsung a ajuns luni la tribunal, fiind unul dintre cele mai mari procese de acest gen. Ambele companii s-au acuzat reciproc de încălcări ale proprietății intelectuale.

Procesul a fost solicitat de Apple în luna aprilie a anului trecut, pretinzând că au fost încălcate șapte brevete de inveție. La scurt timp un contra proces a fost solicitat de compania Samsung. Producătorul iPhone cere despăgubiri de aproximativ 2,5 miliarde de dolari, deși judecatorul ar putea tripla această sumă, dacă se va decide că Samsung a încălcat inteționat brevetele. Se pretinde că printre acestea se numără copii ale aspectelor iPhone-ului și iPad-ului, interfețe și multe alte funcții ale acestor gadgeturi. Apple a declarat că Samsung trebuie să respecte regulile, să își inventeze propriile lucruri și să înceteze aceste reproduceri și infracțiuni masive. Ca răspuns la această declarație, Samsung a declarat că "pretenția exagerată a companiei Apple pentru despăgubiri este o extensie naturală a încercării acesteia de a monopoliza piața. Compania Apple caută să încaseze 'profituri pierdute', în ciuda faptului că nimeni nu cumpără un telefon pentru o trăsătură a meniului sau pentru alte manifestări pretinse că sunt inventate de Apple."

Jurații vor analiza dovezile timp de cel puțin patru săptămâni. Apple și Samsung au fost programate pentru o audiere la tribunal pe data de 20 august. Oricare ar fi rezultatul acestor dispute, procesele vor continua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel