Directorul unui post TV din Belarus, concediat. A difuzat imagini cu violențele din stradă

Directorul unui post de televiziune din Belarus a fost concediat pentru că a difuzat imagini cu protestele împotriva lui Lukașenko.

Directorul unui post de televiziune din Žodzina , oraș aflat la 50km depărtare de Minsk, a fost concendiat, scrie Interfax. Motivul este unul stupefiant. Elșad Akberov a fost eliminat din funcție pentru că a îndrăznit să dea pe post imagini cu protestele violente care au avut loc în Belarus mai multe zile la rând.

"Akberov a fost demis din funcția de director din cauza difuzării unui videoclip cu violențele din stradă și prezentarea opinii ale unor politologi străini despre situația din Belarus", se arată în procesul-verbal al adunării generale a participanților la postul de televiziune TV Zhodinsky Channel LLC.

Procesul-verbal indică faptul că la întâlnire au participat două persoane în mâinile cărora se află capitalul autorizat al televiziunii. Prin decizie în unanimitate, au decis să-l suspende pe Akberov de la muncă, precum și să înceteze difuzarea canalului TV și a tuturor rețelelor de socializare în numele TV Zhodinsky TV Channel LLC.

Amintim că zilele trecute  mai mulți jurnaliști de la televiziunea publică din Minsk și-au dat demisia în semn de protest față de rezultatul alegerilor și față de agresiunile la care au fost supuși mai mulți protestatari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel