Dilema lui Ciuvică, legată de Udrea: Mărul sau parașuta

Președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, a dorit să afle chiar de la deputatul Elena Udrea cu ce obiect se va identifica în campania eletorală: cu mărul sau cu parașuta? 

În cadrul unei Ediții speciale de la România TV, de vineri seară, moderată de către Denisa Pascu, Mugur Ciuvică a avut o întrebare pentru deputatul Elena Udrea, care a avut o intervenție în direct de la Neptun.

"Cu ce obiect o să vă să vă identificați dumneavoastră în campanie: cu mărul sau cu parașuta?", a întrebat CIuvică.

"Păi cred că amândouă obiectele sunt sigur ceea ce ne dorim să fim și anume: energie, curaj, forță și determinare de a duce lucrurile la bun sfârșit. Să știți că numai pentru unii parașuta are alte conotații, de exemplu pentru dl Ponta. Dânsul folosește același limbaj în spațiul public, în politică, ca cel din camerele de hotel de la colegul său Negoiță. A sări cu parașuta este chiar un gest curajos. Spre exemplu, a sări cu parașuta este mai curajos decât a merge cu bărcuța aceea trasă de SPP-iști în apă de 30 de centimetri".

Citește și Udrea, salt cu parașuta. Cum i-a anunțat Băsescu candidatura

Întrebată de către jurnalistul România TV Corina Drăgotescu și de către moderatoarea emisiunii dacă s-a gândit că gestul său de a sări cu parașuta va fi speculat într-o notă peiorativă în următoarea perioadă de toți competitorii săi politici, Elena Udrea a precizat: "Nu-mi imaginez că toată țara are același grad de nesimțire și mitocănie ca Victor Ponta. Eu când mi-am asumat să fac politică, mi-am asumat să mă întâlnesc cu niște mitocani, precum dl Ponta, dl Dragnea și alții, dar asta nu înseamnă să mă duc acasă pentru că mă confrunt cu ei. Eu m-am gândit că este un gest curajos, așa a fost văzut de marea majoritatea oamenilor. Faptul că niște bărbați despre care, ce să spun, nu știu câtă bărbăție demonstrează cu ceea ce fac, se luptă cu o femeie în felul ăsta, este problema lor", a afirmat Elena Udrea, convinsă că atât saltul cu parașuta, cât și susținerea constantă a președintelui Traian Băsescu va ajuta PMP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel