EXCLUSIV  Dieta lui Denise Rifai. Ce nu mănâncă niciodată prezentatoarea TV / video

Rifai
Rifai

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a vorbit despre regimul alimentar și pasiunile pe care le are.

„Mi-ar plăcea tare mult să știu să gătesc, dar am avut altă treabă până acum. Poate că atunci când voi avea mai mult timp liber, o să învăț să gătesc. Nu aș găti în viața mea cozonaci, nu pot să gătesc ceva ce nu aș mânca eu”, a spus Denise Rifai. De asemenea, a zis că nu mănâncă pâine și nici carne de porc.

„Plăcerea mea cea mai mare este să mă plimb, să merg mult pe jos, la sală. De la un punct încolo, nu mai este o chestie opțională, ci ceva ce trebuie făcut. Sunt anumite grupe de mușchi care trebuie întărite. Mă îngrijesc cât de mult pot”, a spus Denise Rifai.

Ulterior, a spus că este oprită de tineri în parcuri. „Mă oprește lumea și mă bucur că vin foarte mulți copii la mine, adolescenți, tineri. E o onoare atât de mare! Asta înseamnă că eu, ca jurnalist, am un drum înainte în față, alături de ei”, a mai spus Denise Rifai.

Denise Rifai, interviu la DC News și DC News TV

Răspunsul lui Denise Rifai după ce a fost întrebată cum economisește

„Cu umila mea părere de rău, România nu a avut politicieni foarte gospodari. Problema cu gazul... Noi știm de atât de mult timp că avem rezerve semnificative. Nu s-a întâmplat nimic cu ele. A fost doar o gargară aruncată în spațiul public”, a spus Denise Rifai în cadrul unui interviu acordat DCNews și DCNewsTV.

Întrebată în ce mod economisește, Denise Rifai a spus: „Până la soluții de a face economie, avem atât de multe soluții de a funcționa în niște parametri normali.”

„Lumea să fie liniștită, pentru că ne pregătim de an electoral și se vor găsi soluții pentru ca aceste costuri să nu fie atât de mari. Partidele politice nu își vor permite oameni în stradă. Se vor găsi soluții pentru a fi, din nou, transferate toate aceste cheltuieli într-o datorie care se va rostogoli”, a spus Denise Rifai.

 

Denise Rifai are o emisiune de succes la Kanal D

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D, imediat după show-ul „Tu urmezi!”.

„Eu nu le dau întrebările (invitaților - n.r.). Le readuc în față fragmente din viața lor, cu declarațiile lor. Este foarte emoționant să îți retrăiești viața. Eu încerc să o fac cu multă delicatețe, pentru că e complicat, e un carusel de emoții, de stări și am nevoie ca invitatul meu să fie acolo, în comuniune cu mine, pentru că, dacă nu s-ar crea această comuniune, nu ar fi un produs frumos, de urmărit de acasă”, a spus Denise Rifai. 

„Mai sunt genul acesta de interviuri în care apar confruntări - uite ce spuneai acum 10 ani”, a notat Val Vâlcu. 

„Depinde de situație, depinde de invitat, depinde de poziția lui în statul român. Cum era să o confrunt pe Maria Dragomiroiu, cu ce? Cu evenimente din viața personală? Dar nu poți un politician acuzat de mită să nu îl întrebi câtă mită a luat și de la cine sau să nu îi aduci în față elemente pe care le vrea uitate. Depinde, repet, eu sunt în funcție de tipul de invitat pe care îl am. Tot ceea ce îmi doresc este să îl cunosc pe om. 

Eu cred că, dacă oamenii ar spune adevărul, chiar și cea mai urâtă parte a adevărului ar putea fi altfel înțeleasă, iertată, acceptată cel puțin, dacă ar fi autentici. Sunt foarte mulți care aleg să mintă și să creadă că putem fi foarte ușor duși de nas. Asta nu se poate, publicul nu iartă minciuna. Asta ar trebui să înțeleagă politicianul, că publicul simte și nu iartă minciuna”, a spus Denise Rifai în cadrul interviului de la DCNews.

Mai multe, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel