Dezbaterea Klaus Iohannis-Victor Ponta, analizată de Sebastian Lăzăroiu

Sebastian Lăzăroiu a comentat punctele slabe ale lui Klaus Iohannis din dezbaterea cu Victor Ponta. 

Sebastian Lăzăroiu a scris, pe pagina sa de Facebook, că discuțiile despre pregătirea candidatului înaintea dezbaterilor sunt "ușor nerealiste". 

"Nu cred că cineva poate să transfere unui candidat memoria unor evenimente sau fapte, mai mici sau mai mari. Dezavantajul lui Iohannis este că el n-a fost multa vreme în politica "mare", așa încât el nu poate identifica sau reactualiza întâmplari cu diverse semnificații. Dacă nu ai trăit de aproape anumite evenimente, e greu să vorbești despre ele sau chiar să ai o opinie fermă. Și aici nu poți improviza", a scris Sebastian Lăzăroiu.

Iohannis s-a plâns că Ponta vorbește mult. Adevărata diferență de minute

Fostul consilier al lui Traian Băsescu susține că staff-ul lui Klaus Iohannis nu poate să parcurgă împreună cu candidatul toate micile sau marile întâmplări, pentru că sunt multe și diverse. "Ponta are un milion de vulnerabilități", iar problema dezbaterii electorale Klaus Iohannis - Victor Ponta  "e că Iohannis n-a folosit toată munitia pe care, teoretic, ar avea-o la dispoziție împotriva lui Ponta. În dezbaterile astea Iohannis trebuie să puncteze, nu Ponta. Iohannis e cel care trebuie să convingă, Ponta nu mai are pe cine. Dezbaterile astea nu sunt despre impresia generală (Iohannis e un domn, Ponta e un golan, asta se știe deja și oamenii s-au împărțit), ci despre capacitatea lui Iohannis de a lovi. Știu, e nedrept, dar lumea, mai ales nehotărâții, se uită ca la o luptă de cocoși. Care reușeste să-l ciufulească mai tare pe celălalt poate lua voturi în plus".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel