Dezbatere Klaus Iohannis vs. Victor Ponta, în minute. Analiză Mediafax

Klaus Iohannis s-a plâns, marți seară, la dezbaterea cu Victor Ponta de la Realitatea TV, că premierul vorbește mai mult, că-l întrerupe, că i se acordă mai mult timp contracandidatului, mai multe întrebări, mai multe minute. Prezidențiabilul ACL a cronometrat permanent emisiunea, atrăgându-i atenția moderatorului Rareș Bogdan în repetate rânduri. 

Mediafax a monitorizat dezbaterea dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta. Candidatul PSD a vorbit în total 41 de minute. Contracandidatul său de la ACL, Klaus Iohannis, a vorbit 37 de minute.Diferența este de doar patru minute, chiar dacă Klaus Iohannis s-a plâns constant că are puțin timp și că Victor Ponta intră peste timpul său. A fost chiar și un scandal în direct pe această temă. 

Emisiunea în care s-au confruntat cei doi prezidenţiabili a început la 20.01, iar în primele 52 de minute de emisiune, înaintea pauzei publicitare, Victor Ponta a vorbit 20 de minute, iar Klaus Iohannis 16 minute. Momentele în care participanţii la dezbatere au vorbit simultan au totalizat 2 minute. Moderatorului i-au revenit 15 minute.  Cea de a doua parte a emisiunii a durat 52 de minute. Atât Klaus Iohannis, cât și Victor Ponta au vorbit 21 de minute. Rareș Bogdan, 11 minute.  Emisiunea s-a încheiat la 21.52. Pauza publicitară a fost de 7 minute. Victor Ponta a rostit cele mai multe cuvinte, 5.766, în timp ce Klaus Iohannis a spus 4.214 cuvinte.

Iată o parte din remarcile lui Klaus Iohannis: 

- Domnule Rareș Bogdan, puneți-mă în temă, care este tematica, care este formatul.
Fiind vorba de o dezabtere cu o greutate foarte mare, ar fi bine să știm cu toții despre câte minute vorbim, care este formatul și atunci pot să vă răspuns cu foarte mare plăcere. 

- Eu sper că dumneavoastră cronometrați, domnule Rareș Bogdan!

- Vreau să constat. Din cele zece minute care s-au adunat, pot să fac o remarcă. Domnule Ponta, ne spuneți multe, multe, multe lucruri. Doar că rămân vorbe. Fapte așteaptă oamenii din diasporă.

- Sincer, din motive de simetrie, am așteptat de la colega dumneavoastră și eu o întrebare. Nu-i nicio problemă, dacă mi-a trecut o dată rândul. O să recuperăm. 

- Dumneavoastră vorbiți și pe timpul meu. Ar fi foarte frumos dacă am vorbi unul după altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel