Dezbatere PONTA-IOHANNIS. TITUS CORLĂȚEAN: Iohannis va fi acuzat de lașitate

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, refuză participarea la dezbateri electorale, în formula propusă de Victor Ponta, care a dorit ca acestea să fie organizate la patru televiziuni deja impuse.

VEZI ȘI: PREMIERĂ în Parlamentul European. Ce a făcut un europarlamentar

Invitat la DC News Live, Titus Corlățean a comentat acest subiect.

"Este extrem de important ca Victor Ponta și Klaus Iohannis să se întâlnească, să discute și să aibă dezbateri televizate pentru a-și prezenta viziunea despre viitorul României. Victor Ponta a spus că vrea să participe la dezbateri televizate, dar echipa lui Klaus Iohannis a tăcut mâlc. În curând, Klaus Iohannis va fi acuzat de lașitate dacă va mai evita confruntarea directă. Până la urmă, orice cetățean este interesat să îi vadă pe cei doi candidați să dezbată teme importante pentru România", a zis Titus Corlățean la DC News Live.

Vezi AICI interviul integral

"Dacă Iohannis va continua să se ascundă sub preș, cred că românii vor trage concluziile despre lașitatea lui. Important să nu mai recurgă la lucruri care să arate că îi este teamă să stea față în față cu Victor Ponta", a mai zis Titus Corlățean.

Klaus Iohannis a afirmat luni că dorește ca dezbaterea electorală cu Victor Ponta să se desfășoare "față în față, într-un mediu non-partizan".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel