Dezbatere Ponta-Iohannis la Cotroceni: Premierul răspunde invitației lui Băsescu printr-o nouă propunere

băsescu ponta dece dc
băsescu ponta dece dc

Premierul Victor Ponta nu agreează inițiativa președintelui privind o dezbatere între candidații la prezidențiale organizată la Palatul Cotroceni, recomandându-i liberalului Klaus Iohannis să vină însoțit de șeful statului la întâlnirile televizate propuse de social-democrat.

"Nu apreciez că dl Băsescu continuă să se implice în campania electorală, înțeleg că vrea să-l ajute pe dl. Iohannis, dar cred că ar trebui sa stea mai departe de campania electorală Dar, într-un fel, apele s-au despărțit. Noi vom merge mai departe sub formula USL, și Iohannis cu Băsescu și cu cei de la PDL (...) Dacă dl Iohannis vrea să vină împreună cu dl. Băsescu la dezbaterile pe care le avem e dreptul lui",  a declarat Victor Ponta, sâmbătă, în timpul unei vizite în Kosovo.

Potrivit unui comunicat remis sâmbătă,  președintele Traian Băsescu propune ca dezbaterile dintre cei doi candidați la Președinție, Victor Ponta și Klaus Iohannis, să se desfășoare la Cotroceni. Șeful statului înaintează o propunere în 9 puncte, potrivit unui comunicat remis sâmbătă de Administrația Prezidențială.

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat, referitor la propunerea președintelui Băsescu privind organizarea lui dezbateri pentru turul II la Cotroceni, că o astfel de întâlnire poate avea loc oriunde este "o platformă publică, independentă și accesibilă". "Orice se poate negocia dacă sunt satisfăcute aceste condiţii", a arătat Iohannis.

Reacție-fulger a lui Iohannis la propunerea lui Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel