Deputatul Cristian Achiţei (PNL): Soluţia corectă pentru România este cea a alegerilor parlamentare anticipate

Deputatul liberal Cristian Achiţei susţine necesitatea organizării unor alegeri parlamentare anticipate, pe fondul crizei politice actuale generate de ieşirea de la guvernare a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE). 

El a declarat, marţi, pentru Agerpres, că, deşi sunt necesare, alegerile anticipate nu vor fi organizate, pentru că nici Partidul Social Democrat (PSD) şi nici ALDE nu vor dori acest lucru. 'Avem nevoie, indiferent de jocurile politicianiste ale PSD şi ALDE, de o guvernare normală, responsabilă. La asta pare să nu se gândească nimeni din zona puterii acum. Nu îi interesează subiectul. Nu îi interesează soarta ţării. Nu îi interesează ce se întâmplă cu românii. Soluţia corectă pentru România este cea a alegerilor parlamentare anticipate, dar sunt convins că niciunul dintre PSD-işti sau dintre oamenii lui Tăriceanu nu va fi de acord cu o asemenea variantă, iar Constituţia face imposibil recursul anticipat la urne fără votul celor la care m-am referit, cei care i-au păcălit pe români în 2016, care au condus iresponsabil vreme de trei ani, iar acum fug ca şobolanii încotro văd cu ochii', a afirmat Achiţei.

El a mai spus că 'guvernarea PSD-ALDE se termină exact aşa cum s-a derulat de la început şi până acum - în nota iresponsabilităţii'. 'Nu le-a păsat nici unora, nici altora de gestionarea problemelor ţării, nu le-a păsat de economie, nu le-a păsat de investiţii, nu le-a păsat nici de educaţie sau de sănătate. I-a interesat doar să îşi subordoneze justiţia şi să cumpere timp cu pomeni electorale pentru a profita din plin de avantajele personale aduse de guvernare. Acum, când lucrurile merg prost şi nu mai pot înlocui realitatea dezastruoasă pe care tot ei au creat-o cu minciuni demagogice, nu le pasă decât de cum să-şi salveze pielea şi cum să fugă de răspundere. Şi PSD şi ALDE speră că vor reuşi să îi mai prostească o dată pe români părăsind vaporul care se scufundă', a adăugat parlamentarul liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel