Deputat UDMR, către Gâdea: Vă dau o știre: nu am avut reprezentantul Guvernului!

Szabo Odon, răspuns la Antena 3 privind legile justiției
Szabo Odon, răspuns la Antena 3 privind legile justiției

Szabo Odon, deputat UDMR, a spus, la Antena 3, dacă va susține modificarea Legilor justiției prin asumarea răspunderii Guvernului Orban.

Szabo Odon a răspuns întrebării adresate de Mihai Gâdea, mai exact dacă va susține procedura de asumare a răspunderii Guvernului pe Legile justiției:

„Eu cred că trebuie să mai așteptăm pentru că lucrurile trebuie discutate. Dacă nu ai lucruri ascunse, de ce să îți asumi responsabilitatea pe proiecte legislative existente în Parlament și care pot trece într-o săptămână prin procedura legislativă? Acesta este chiar un abuz.

(...) Vă dau o știre! Astăzi (n.r. marți, 26 noiembrie), în Biroul Permanent, colegul meu de la UDMR a fost prezent, însă nu am avut reprezentantul  Guvernului! În Biroul Permanent, Guvernul trebuie să aibă întotdeauna secretarul de stat delegat  pentru a prezenta prioritățile legislative. Eu sunt viceliderul UDMR. De 4-5 ani nu a fost niciodată să nu fie reprezentantul Guvernului”, a precizat Szabó Ödön, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, moderate de Mihai Gâdea, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel