Denise Rifai, moment neașteptat în DIRECT: Ce vor zice politicienii României când o să vadă ASTA

Denise Rifai, către Vlad Voiculescu: Când ați fost ultima dată la supermarket? E omooooor! Cozi și oameni la coadă! Așa ne ferim de covid? Foto: Facebook
Denise Rifai, către Vlad Voiculescu: Când ați fost ultima dată la supermarket? E omooooor! Cozi și oameni la coadă! Așa ne ferim de covid? Foto: Facebook

Denise Rifai a surprins pe toată lumea. Ce pasiune are vedeta.

Denise Rifai este cunoscută drept una dintre cele mai tranșante moderatoare TV, după interviurile explozive pe care le-a avut de-a lungul carierei mai ales cu politicieni. 

Într-un interviu pentru Teo Show, Denise Rifai a fost provocată la "Test de vedetă" și a făcut mai multe mărturisiri neașteptate despre cum este în viața de zi cu zi și ce preocupări sportive are.

Întrebată dacă a primit vreodata amenințări în urma vreunui interviu cu un anumit personaj politic sau din alt domeniu, Denise Rifai a răspuns că nu, însă a trecut și prin momente dificile când a fost dată în judecată la un moment dat.

Mai mult, Denise Rifai i-a lăsat mască pe toți după ce a spus că merge frecvent la kickbox, acolo unde l-a dus și pe reporterul Kanal D.

"Acum o să mă vadă toată lumea! Nu știu daca sunt bună în ceea ce fac! Ce vor zice politicienii României când o să vadă acest material!", a spus vedeta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel