EXCLUSIV  Denise Rifai spune cine e candidatul care "Nu știe nimic"

Denise Rifai, prezentatoarea de la Realitatea TV, îl atacă dur pe fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, în emisiunea transmisă live pe dcnews.ro. Rifai afirmă că în momentul în care l-a avut ca invitat pe Vanghelie în emisiunea "Ora Primarului", acesta nu știa absolut nimic din ceea ce ar trebui să știe un primar cu un număr important de mandate.

 "M-am trezit cu Marian Vanghelie. A fost primul șoc. Un primar cu un număr mare, important de mandate, nu a putut să îmi explice din ce este alcătuit bugetul primăriei la Sectorul 5. În momentul în care ești în dialog cu un reprezentant al partidelor pentru funcția de primar, nu ai cum să nu îl mai întrebi și încă o chestie, și încă o chestie și să îți dai seama că, de fapt, nu știe nimic. Au fost doar întrebări ridicol de simple, care au vrut doar să oglindească profilul candidatului.", a declarat prezentatoarea de televiziune în emisiunea transmisă live pe site-ul www.dcnews.ro.

"Conceptul emisiunii era să vedem dacă acel candidat propus de partide pentru funcția de primar cunoaște, în primul rând, realitatea sectorului, care e suprafața administrativă, care sunt nevoile cele mai mari, care este bugetul aferent, cunoștințele lui la nivel de administrație publică.", adaugă Denise Rifai.

Interviul complet îl puteți urmări AICI:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel