Demitere Kovesi: Turcan, atac furibund: Acesta este planul PSD

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, susţine că PSD a "născocit" comisia de anchetă pentru alegerile din 2009, scopul fiind demiterea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. 

"Comisia de anchetă privind alegerile din 2009 este un subiect născocit de PSD pentru a parazita agenda publică. Contrar celor enunţate de PSD - ALDE, scopul real al comisiei de anchetă nu este legat de presupusa fraudare a alegerilor prezidenţiale. Acesta este doar un pretext folosit de trio-ul Dragnea - Tăriceanu - Băsescu, care ştiu foarte bine că decizia CCR din 2009 de validare a alegerilor face ca finalitatea acestei comisii să fie zero. La acel moment, PSD a făcut un efort deosebit de a proba acuzaţiile de fraudă şi a eşuat lamentabil în a prezenta dovezile. Prin urmare, nu aceasta este preocuparea comună a acestor lideri politici, fapt confirmat şi de fracturile logice din 'raţionamentele' pe care le prezintă public", susţine Turcan, într-un comunicat, potrivit Agerpres.

"În realitate, însă, coaliţia anti-DNA, formată din trio-ul amintit, îşi propune ca activitatea comisiei de anchetă să o vizeze pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Pentru că nu au suficient curaj şi nici elemente justificative să propună înfiinţarea unei astfel de comisii de anchetă, în mod formal, au preferat să se prefacă în anchetatori ai unor alegeri care sunt un subiect închis. De fapt, este planul B la încercarea de a demite şeful DNA cu mâna ministrului Justiţiei. Acesta este jocul unor politicieni fricoşi, lipsiţi de onestitate, care au făcut o obsesie legată de anchetele împotriva corupţiei", punctează liderul PNL. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel