Demitere Chirica. Primarii din județul Iași au discutat trei ore

Mai mulţi primari ieşeni social-democraţi s-au întâlnit marţi după-amiaza, la un hotel din apropierea Iaşiului, pentru a lua o decizie faţă de declaraţiile făcute în ultima perioadă de primarul Mihai Chirica, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Iaşi. 

Timp de trei ore, peste 20 de primari din judeţ au discutat situaţia creată în urma declaraţiilor şefului filialei PSD, Mihai Chirica. În cele din urmă, în cadrul întrunirii informale, edilii au decis trimiterea unei scrisori către Guvern şi conducerea centrală a PSD, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de actuala guvernare dar şi că se dezic de declaraţiile lui Mihai Chirica. 

"Am stabilit încă de vineri, în Comitetul Executiv, ca toţi primarii de la Iaşi, şi dumnealui (Mihai Chirica -n.r) să susţinem guvernul Grindeanu şi pe Liviu Dragnea. Duminică, dumnealui a spus altceva. Ne-am consultat în această direcţie şi am stabilit să facem o scrisoare prin care susţinem guvernul Grindeanu şi PSD şi ne dezicem de Mihai Chirica şi declaraţiile făcute în spaţiul public. Bucureştiul are obligaţia ca, în cel mai scurt timp, să decidă soarta lui Mihai Chirica, în funcţie de preşedinte interimar al PSD Iaşi şi vicepreşedinte al partidului", a declarat jurnaliştilor primarul comunei Schitu Duca, Mihai Mihalache. 

Costică Postârnac - primarul din Ipatele şi Mihai Mihalache - primarul din Schitu Duca i-au cerut anterior lui Chirica, prin intermediul ziariştilor, să renunţe la declaraţiile critice făcute la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, şi a Guvernului Grindeanu. 

Pe de altă parte, printr-o scrisoare deschisă, Paul Corneliu Boişteanu - preşedintele organizaţiei municipale PSD Iaşi a informat că nu este de acord cu aceştia, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel