Demisie la vârful PNL

Președinta femeilor liberale sucevene, consilierul județean Cătălina Culipei, a demisionat din PNL, pe motiv că nu se mai regăsește în acest partid. 

„A venit momentul în care, să îmi iau rămas bun de la un proiect pentru care mi-am dedicat toată energia ultimilor ani. Un proiect în care am crezut cu tărie, un proiect care m-a determinat să lupt pentru toate principiile pe care le-am dobîndit de-a lungul vieții. Un proiect politic despre care credeam că este drept, despre care credeam că mă reprezintă, pe care l-am propovăduit cu toată puterea mea.

Astăzi, din acel proiect nu mai regăsesc nimic care să mă reprezinte. Oamenii s-au schimbat, principiile s-au schimbat, valorile, așteptările. Astăzi, Partidul Național Liberal este un partid care nu mă face mîndră, modul de a se lua deciziile mă surprinde, iar faptul că s-a ajuns pînă la a minți, efectiv, electoratul, m-au determinat să părăsesc acest proiect”. 

În finalul comunicatului, Cătălina Culipei afirmă: „Renunț la Partidul Național Liberal de astăzi, pentru a-mi putea continua toate proiectele pe cont propriu, fără minciuni, fără compromisuri, fără rușine”, potrivit anunțului postat pe pagina de Facebook. 

La alegerile din 2020, Cătălina Culipei a candidat pe lista PNL din județul Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel