DEMISIE bombă din PNL după discursul Adrianei Săftoiu

Deputatul Diana Tușa și-a dat joi demisia din Partidului Național Liberal, în cadrul ședinței de alegeri a PNL Sector 1.

Diana Tușa a declarat că s-a săturat de ipocrizia din partid și de felul este condus PNL. Aceasta și-a anunțat demisia după discursurile care s-au dorit mobilizatoare ale Adrianei Săftoiu și Ovidiu Raețchi.

"M-am săturat de atâta ipocrizie. M-am săturat să ne facem că schimbăm, dar nu schimbăm nimic, să ascundem gunoiul sub preş şi nu spunem lucrurilor pe nume. Atâta vreme cât noi, cei tineri, nu vom înţelege atunci când sunt stabilite nişte reguli că trebuie să fie respectate inclusiv de către noi, atâta vreme cât deciziile vin de undeva arbitrar fără niciun fel de criteriu logic, vom avea astfel de rezultate (n.r. - ca la locale). Credeţi că se vor câştiga alegerile din iarnă aşa? Din păcate, PNL nu mai are nevoie de oameni cu idei, de oameni cu proiecte pentru cetăţeni, noi trebuie să facem doar opoziţia. (...) Conştientizând că PNL în forma din 2016 nu are nevoie de oameni ca mine, nici de idei, nici de proiecte vă anunţ că eu astăzi îmi dau demisia din PNL', a spus Tuşa la Adunarea Generală de alegeri a PNL sector 1.

"Mi se pare impropriu să vorbim astăzi despre schimbare, dar să ne întoarcem la Caragiale: 'Dar să nu se modifice nimic, a adăugat Tuşa.

Amintim că Adriana Săftoiu, prim-vicepreşedintele PNL, a spus ironic că, dacă ar putea, i-ar pune pe liberalii care vor să fie pe listele la parlamentare să scrie un eseu despre motivul pentru care vor să candideze, folosind "gramatica din dotare", fără să fie ajutaţi de consilieri sau de "goagăl". În replică, deputatul Diana Tuşa i-a răspuns că liberalii nu sunt "agramaţi, reduşi mintal sau asistaţi sociali".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel